BLI MEDLEM

Varför Medlem?

Alla som delar vårt intresse för odling och förädling av frukt är välkomna som medlemmar i vår förening. Som medlem hos oss får du vårt nyhetsbrev som skickas ut ca 10 gånger per år. För närvarande har du även fri tillgång till alla våra webbinarier som är helt kostnadsfria för alla medlemmar. 

Som medlem får du även tillgång till vårt nätverk av odlare och förädlare. Det innebär t ex att du får möjlighet att vara med på våra ERFAmöten, där vi utbyter erfarenheter och lär av varandra men även att du får erbjudanden om sambeställningar av fruktträd, av material till odlingar eller material till musterier. 

Bli medlem

Ange uppgifterna i formuläret nedan så kommer du inom kort få en faktura från oss. Medlemskap för 2023 är 200 kr per person. 

När din betalning är registrerad kommer du löpande få information och medlemsutskick och kan delta i alla våra aktiviteter.

Har du frågor om betalningen kan du maila till kassor@sormlandsapplen.se

Har du andra frågor kring medlemskap kontaktar du oss på medlem@sormlandsapplen.se.

Välkommen!

GDPR – lagring av personuppgifter

När du registrerar ett medlemskap samtycker du till att Föreningen Sörmlandsäpplen lagrar dina personuppgifter i ett medlemsregister. 

Vi samlar enbart in de uppgifter som du själv lämnar och enbart i syfte att kunna förmedla information om föreningens verksamhet. Enligt föreningens stadgar måste alla medlemmar kallas till föreningens årsmöte och vi behöver därför samtliga adressuppgifter. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till någon annan. 

Dina uppgifter i medlemsregistret lagras i 3 år efter att du avslutat ditt medlemskap. Om du vill att dina uppgifter från medlemsregistret raderas, uppdateras eller bara se vilka uppgifter vi lagrar kontaktar du oss på medlem@sormlandsapplen.se.

Läs mer: